Het Perspectief op Facebook Twitter Youtube RSS-feed e-Portaal

HBO 5 Boekhouden  

Share

 

Vormingsavond Fiscale Actualiteit: een must voor de boekhouder en boekhouder in spe:

Docent Filip Mees
Vrijdag 25-3-2017 van 19h tot 21h
Te Gent, vormingscentrum Guislain
 
Inschrijven kan per mail naar postgraduaat@telenet.be
Vermeld zeker uw naam, adres en de vermelding ”postgraduaat maart 2017”
en eventueel uw vraag voor een vormingsattest
 
prijs: € 50 ter plaatse te betalen
(bij niet aanwezigheid is de brochure verplicht af te nemen + 5€)

 

Waarom een opleiding boekhouden?

Erkende boekhouders, stagiair-boekhouders, erkende boekhouders-fiscalisten of de stagiair boekhouders-fiscalisten vervullen een cruciale rol als vertrouwenspersonen en raadgevers van de ondernemingen.

Je denkt logisch, houdt van cijfers en werkt nauwgezet. Je bent bekommerd om de financiën van een organisatie of bedrijf. Je werkt zelfstandig en beschikt ook over de nodige sociale vaardigheden om prettig met anderen samen te werken. Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid en kan een hoge werkdruk aan. Deze opleiding helpt je een nieuwe carrière uit te bouwen.

Je leert de administratie en boekhouding in het financiële hart van het bedrijf te verzorgen. Als toekomstig adviseur van het management leer je mee de onderneming op organisatorisch, economisch en financieel vlak in goede banen te leiden. Meteen een perfecte basis om aan de slag te gaan bij een bedrijf, een bank of een boekhoudkantoor.

maak een persoonlijke afspraak met Ann D’Hooghe via mail: ann.dhooghe@hetperspectief.net  of telefonisch op het nummer 09 267 12 53 (of 99).