Het Perspectief op Facebook Twitter Youtube RSS-feed e-Portaal

HBO 5 Boekhouden  

Share

 

Waarom een opleiding boekhouden?

Erkende boekhouders, stagiair-boekhouders, erkende boekhouders-fiscalisten of de stagiair boekhouders-fiscalisten vervullen een cruciale rol als vertrouwenspersonen en raadgevers van de ondernemingen.

Je denkt logisch, houdt van cijfers en werkt nauwgezet. Je bent bekommerd om de financiën van een organisatie of bedrijf. Je werkt zelfstandig en beschikt ook over de nodige sociale vaardigheden om prettig met anderen samen te werken. Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid en kan een hoge werkdruk aan. Deze opleiding helpt je een nieuwe carrière uit te bouwen.

Je leert de administratie en boekhouding in het financiële hart van het bedrijf te verzorgen. Als toekomstig adviseur van het management leer je mee de onderneming op organisatorisch, economisch en financieel vlak in goede banen te leiden. Meteen een perfecte basis om aan de slag te gaan bij een bedrijf, een bank of een boekhoudkantoor.

maak een persoonlijke afspraak met Ann D’Hooghe via mail: ann.dhooghe@hetperspectief.net  of telefonisch op het nummer 09 267 12 53 (of 99).