Het Perspectief op Facebook Twitter Youtube RSS-feed e-Portaal

Frans - Algemene informatie  

Share

 

Nieuw in 2016-2017

Frans Versneld niveau 1en 2:

Een reguliere cursus Frans niveau 1 en Frans niveau 2 duurt normaal 120 lestijden. In de versnelde cursus Frans krijg je dezelfde leerinhouden te verwerken op 70 lestijden. Het tempo ligt dus beduidend hoger. We richten ons hier vooral op snelle leerders, mensen die vlot een vreemde taal aanleren of cursisten met een beperkte voorkennis Frans. 

Frans Verlengd niveau 1:

Voorkennis van Frans lijkt een evidentie voor vele Vlamingen. En toch zijn er cursisten voor wie de basis van het Frans aanleren, geen evidentie is. In deze cursus krijgt iedereen de kans om op zijn tempo de materie te verwerken. 

Online inschrijven

De mogelijkheid om online in te schrijven wordt in het schooljaar 2016-2017 uitgebreid. Voor Frans kozen we er echter bewust voor om online inschrijven niet mogelijk te maken. Omdat een niveautest onontbeerlijk is om onze cursisten meteen voor het juiste niveau in te schrijven, dient iedereen eerst een niveautest af te leggen. Aansluitend op de niveautesten kan er worden ingeschreven op het secretariaat. 

Niveautesten 

Wil je meteen starten met een hoger niveau, maar beschik je niet over een geldig studieattest om dat te rechtvaardigen? Dan kan je een toelatingsproef maken. Op basis van een schriftelijke test en een kort gesprek met een lesgever wordt je niveau meteen bepaald en kan je aansluitend inschrijven op het secretariaat.

De testen worden georganiseerd op volgende momenten:

ma 12/09, woe 14/09, di 20/09, do 22/09, ma 26/09 en woe 5/10 telkens tussen 16u30 en 19u.

Inschrijven voor een niveautest is niet nodig, kom gewoon langs tussen de vermelde uren.