Het Perspectief op Facebook Twitter Youtube RSS-feed Dokeos

Frans - Algemene informatie  

Share

 

Vanaf 6 januari kan er ingeschreven worden voor een aantal taalcursussen met start in februari.Klik hier voor een overzicht.

Start in het tweede semester mogelijk voor heel wat niveaus:

Ook in het tweede semester kan je in heel wat niveaus instappen. Het betreft hier steeds het tweede deel van een klas die in september reeds startte. Maar omdat een aantal opleiding modulair werd ingericht, is het dus mogelijk om als nieuwe cursist nog aan te sluiten.

Lesdag: afhankelijk van je niveau.

Voor een overzicht van de niveautesten klik hier.


Meer dan 100 miljoen mensen beschouwen het Frans als hun moedertaal. Frankrijk en Canada huisvesten de meeste van deze mensen. Ons tweetalig land vereist willens nillens heel vaak een degelijke kennis van het Frans. Op de werkvloer, op uitstap in Brussel of Wallonië, aan de telefoon in de media… Dagelijks komt ieder van ons in contact met wat sommigen de taal van de liefde durven te noemen.
Onze lesgevers delen met plezier een deel van die liefde voor het Frans met elk van jullie. Soyez les bienvenus!

 

être

Je t'aime non seulement pour ce que tu es mais pour ce que je suis quand nous sommes ensemble.

- Roy Croft -


Un bon repas doit commencer par la faim. Wij hopen dat we hiermee uw honger naar de Franse taal hebben aangewakkerd…

Frans leren? Mieux vaut tard que jamais!


De verschillende niveaus

Het Perspectief biedt 9 niveaus Frans aan, verdeeld over 4 richtgraden. Daarnaast kan je een opleiding Professioneel Bedrijfsgericht Frans volgen op niveau 6.


Nieuw! Frans in functie van je werk

Wij bieden dit jaar een cursus professioneel Frans aan die volledig op jouw maat gemaakt is. Als je tijdens je werk gebruik maakt van de Franse taal of je kansen wil verhogen op de arbeidsmarkt dan zorgen wij voor opdrachten die hiervoor bruikbaar zijn.

Voor meer info kan je mailen naar christine.vankerckhove@hetperspectief.net
 


Juridisch Frans

De module ‘Juridisch Frans’ binnen de opleiding Rechtspraktijk is een talencursus die zich richt tot wie zich in zijn werkomgeving zich vlot wil kunnen uitdrukken in de Franse juridische omgangstaal. Dit is dus geen cursus Recht in het Frans. Deze cursus is erkend door de Orde van Vlaamse Balies. Aan advocaten die op HP Juridisch Frans volgen, worden 32 juridische punten toegekend in het kader van verplichte permanente vorming.

Meer info over de inhoud, data en inschrijvingen.