Het Perspectief op Facebook Twitter Youtube RSS-feed e-Portaal

Gids - Reisleider  

Share

 

Starten in januari 2017

Er zijn nog enkele vrije plaatsen voor het startmoment van januari 2017. Op maandag 9 januari organiseren we tussen 17 en 19 uur infogesprekken over de opleiding. Na het gesprek zal je je meteen kunnen inschrijven. Interesse? reserveer een plaats door een mail te sturen naar miguel.declercq@hetperspectief.net


Opleiding Gids/reisleider

De opleiding Gids/reisleider bestaat uit een basisjaar dat gemeenschappelijk is voor de gidsen en de reisleiders. Na het basisjaar kan je kiezen uit verscheidene specialisaties. Daarnaast kan je ook speciale talencursussen volgen op maat van gidsen en reisleiders. Bovendien biedt Het Perspectief jaarlijks ook diverse bijscholingen aan voor gidsen en reisleiders.

Schooljaar 2016-2017:

  • Basisjaar: Het volgende instapmoment is in januari 2017. Door de grote belangstelling werken we met wachtlijsten. Wens je in te schrijven op de wachtlijst, stuur dan een mail naar miguel.declercq. De volgende infoavond heeft plaats op 15 december. Je plaats reserveren voor de infosessie is noodzakelijk via bovenstaande doorklik.
  • Specialisaties: In januari starten deze specialisaties: Museumgids en Reisleider Europa en de wereld. Elke specialisatie bestaat uit 3 of 4 modules. Om te kunnen slagen voor een specialisatieopleiding moet je de 3 of 4 modules bij Het Perspectief gevolgd hebben.
  • Talen: We bieden 5 talencursussen voor gidsen en reisleiders aan: Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans.
  • Bijscholingen: in het voorjaar van 2017 biedt Het Perspectief 6 bijscholingen aan. Bv. Tussen Matisse en Picasso, Mondriaan en Magritte. Klik hier voor meer info. 

Op deze pagina kan je het volledige lessenrooster van het 2de semester van het schooljaar 2016-2017 gids/reisleider raadplegen.

Modeltraject

De opleiding Gids/Reisleider is opgebouwd uit modules. Als hulp bij het samenstellen van je studieprogramma stellen wij je een modeltraject voor. Het is de meest logische weg doorheen de opleiding.

Bekijk het modeltraject