Het Perspectief op Facebook Twitter Youtube RSS-feed e-Portaal

Gids - Reisleider  

Share

 

Starten in september 2017

Het volgende startmoment voor de opleiding Gids/reisleider is september 2017. Op maandag 22 mei heeft de volgende infoavond plaats. Die avond hebben ook de inschrijvingen plaats voor de opleiding die in september start. Je kan een  plaats reserveren voor de infoavond door een mail te sturen naar miguel.declercq@hetperspectief.net


Opleiding Gids/reisleider

De opleiding Gids/reisleider bestaat uit een basisjaar dat gemeenschappelijk is voor de gidsen en de reisleiders. Na het basisjaar kan je kiezen uit verscheidene specialisaties. Daarnaast kan je ook speciale talencursussen volgen op maat van gidsen en reisleiders. Bovendien biedt Het Perspectief jaarlijks ook diverse bijscholingen aan voor gidsen en reisleiders.

Schooljaar 2016-2017:

  • Basisjaar: Het volgende instapmoment is in september 2017. Door de grote belangstelling werken we met wachtlijsten. Wens je in te schrijven op de wachtlijst, stuur dan een mail naar miguel.declercq. De volgende infoavond heeft plaats in mei 2017. Je plaats reserveren voor de infosessie is noodzakelijk via bovenstaande doorklik.
  • Specialisaties: In september starten deze specialisaties: Reisleider Vlaanderen, Regiogids Vlaamse Ardennen en Gids Kunststad Gent. Elke specialisatie bestaat uit 3 of 4 modules. Om te kunnen slagen voor een specialisatieopleiding moet je de 3 of 4 modules bij Het Perspectief gevolgd hebben.
  • Talen: We bieden 5 talencursussen voor gidsen en reisleiders aan: Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans.
  • Bijscholingen: in het voorjaar van 2017 biedt Het Perspectief 6 bijscholingen aan. Bv. Tussen Matisse en Picasso, Mondriaan en Magritte. Klik hier voor meer info. 

Op deze pagina kan je het volledige lessenrooster van het 2de semester van het schooljaar 2016-2017 gids/reisleider raadplegen.

Modeltraject

De opleiding Gids/Reisleider is opgebouwd uit modules. Als hulp bij het samenstellen van je studieprogramma stellen wij je een modeltraject voor. Het is de meest logische weg doorheen de opleiding.

Bekijk het modeltraject