Het Perspectief op Facebook Twitter Youtube RSS-feed e-Portaal

Info over inschrijvingen  

Share

 

CAMPUS GENT


Departement talen 2016-2017 (secretariaat Henleykaai)

Online inschrijven voor de cursussen Frans, Engels, Spaans of Italiaans met start in februari 2017 kan vanaf maandag 19 december. Fysiek inschrijven kan vanaf maandag 9 januari tijdens de openingsuren van het secretariaat 

OPGELET: Voor Frans, Engels & Spaans dien je eerst een niveautest te maken.

Schrijf je hier in voor een niveautest Frans!

Schrijf je hier in voor een een niveautest Engels!

Schrijf je hier in voor een niveautest Spaans!

Departement informatica 2016-2017 (secretariaat Henleykaai)

Online inschrijven voor het tweede semester kan vanaf woensdag 14 december. Online inschrijven is mogelijk tot net voor de start van de derde les van een bepaalde klas. Fysiek inschrijven op ons secretariaat kan tijdens de openingsuren van het secretariaat 

Departement NT 2  2016-2017 ( In-Gent, Huis van het Nederlands)

Nieuwe cursisten en niet-doorstromers moeten inschrijven bij In-Gent (nieuwe naam Huis van het Nederlands), Kongostraat 42.  Hun openingsuren vind je op http://www.in-gent.be/locaties/huis-van-het-nederlands

Departement lichaamsverzorging, haartooi en grime (secretariaat Godshuizenlaan)

Vanaf maandag 9 januari tot en met 30 januari op maandag en donderdag tussen 17u30 en 19u30. Opgelet: op donderdag 26 januari is het secretariaat gesloten wegens deliberatie. 

Departement Lerarenopleiding 2016-2017 (secretariaat Nonnemeersstraat)

We nodigen geïnteresseerden voor het tweede semester graag uit op ons infomoment op 21 januari 2017. Na het infomoment kan er ook worden ingeschreven 

Departement Handelswetenschappen en bedrijfskunde, opleidingen Boekhouden, Rechtspraktijk en Bedrijfsbeheer 2016-2017 (secretariaat Nonnemeersstraat)

Een intakegesprek is noodzakelijk.  Maak een afspraak via ann.dhooghe@hetperspectief.net

Vergeet niet je hoogstbehaalde diploma mee te brengen naar de inschrijving. Wie voor een eerste jaar Talen inschrijft hoeft geen diploma's mee te brengen. 

Vaak organiseren wij infosessies voor verschillende opleidingen. Hou daarom geregeld onze homepage in het oog.

Gids/reisleider  2016-2017

Voor de modules van het basisjaar is er een grote belangstelling. Daarom werken we met wachtlijsten. Wil je op de wachtlijst komen stuur een mail naar Miguel De Clercq.

Je krijgt dan een uitnodiging voor één van de volgende infosessies over de opleiding. Voor de andere modules kan je je komen inschrijven op het secretariaat aan de Nonnemeersstraat 15. Om in te schrijven voor één van de modules van de specialisatiejaren moet je ofwel het basisjaar achter de rug hebben ofwel een vroegere opleiding tot gids/reisleider hebben gevolgd.

Voor de korte cursussen Kunst en Cultuur kan je ook online inschrijven of tijdens de inschrijfmomenten van de locatie Nonnemeersstraat 15. 

Uit veiligheidsoverwegingen vragen we om enkel met bancontact te betalen of met opleidingscheques voor de opleidingen die in aanmerking komen voor gebruik van opleidingscheques.


CAMPUS EEKLO & ASSENEDE

 Inschrijven kan op onze secretariaten tijdens de openingsuren.