Zoek cursussen
Vul één of meerdere velden in

Bijzondere nagelstyling (nail art)

Voor wie is deze cursus?

Je kan er niet meer omheen, goed verzorgde en gestylde nagels zijn hot!  Beheers verschillen nail art technieken om zo in te spelen op de wensen van je klant. In deze module leer je volop jouw talenten benutten en stimuleren we jouw creativiteit.

Ben je reeds nagelstylist en wil je je nail art skills een boost geven? Schrijf je dan zeker in. Breng bij inschrijving de nodige behaalde certificaten mee.

 

Wat leer je in deze cursus?

Nail art:

 • Babyboom, steentjes, stempels, baroque gel, ombre…
 • Airbrush
 • Sugaring
 • One stroke
 • Aquarel
 • Marbling
 • 3D acryl

Voorkennis

Voor deze module moet je geslaagd zijn voor de eerste modules van de opleiding nagelstylist (basiskennis van de hand, handverzorging, speciale technieken handverzorging en basis nagelstyling).

 

 

Na de module basis nagelstyling waar je alle kneepjes van het vak leert en perfect een gel en acryl kunstnagel kan plaatsen kan u de Bijzondere nagelstyling volgen. In deze module leer je de nieuwste technieken Nail Art en kan u onmiddellijk aan alle wensen van uw klanten voldoen

 

<<<  Terug naar de hoofdpagina van nagelstylist

Aanbod

Deze cursus wordt momenteel niet ingericht. Registreer je nu al op onze wachtlijst en wij brengen je op de hoogte bij een nieuw startmoment

 • Praktische info

  Benodigdheden/aankoop studentenpakket:

  Tijdens de lessen worden alle producten (gel,acryl, sjabloon, freestoestel) van de school gebruikt met uitzondering van:

  Penselen*

  kleenex

  ontsmettingsalcohol

  handdoeken

  afvalpotje

  manicure materiaal (vijlen*, vellentang, propusher,…)

   

  *De penselen en vijlen voor de module basis nagelstyling zijn verplicht aan te kopen via de school en de kostprijs bedraagt voor gel en acryl +/- 90€ ( begin module)

  *De penselen voor de module bijzondere nagelstyling zijn ook verplicht aan te kopen in het 2e deel van de module en kosten +/- 60€

   

  Modellen:

  Er wordt gewerkt op modellen die je zelf voorziet.

   

  Extra’s:

  Fotoshoot op het einde van de module bijzondere nagelstyling, demo’s van externe firma , Korting bij aankopen producten.

 • Wat na deze cursus?

  Na het afronden van deze module kan je zelfstandig aan de slag als nagelstyliste. Je hebt alle technieken onder de knie en kan zelfzeker aan de slag.

  Of je kan ook de andere onderdelen van de opleiding schoonheidsspecialist volgen. Wie alle modules van de beauty opleiding heeft doorlopen behaalt het certificaat van schoonheidsspecialist(e).

 • Ook interessant voor jou

  Wist je dat Het Perspectief ook trainingen aanbiedt voor wie zich wil professionaliseren?

  Ontdek ons aanbod trainingen voor professionals

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen, interessante tips en weetjes uit Het Perspectief.
Neen bedankt
Je kan je op elk moment weer afmelden door te klikken op 'uitschrijven' onderaan elke nieuwsbrief.
Lees onze privacyverklaring
Mis niks. Meld je vandaag nog aan.
×
×