Zoek cursussen
Vul één of meerdere velden in

Databankbeheer

Voor wie is deze cursus?

Kan je een mooie statische website maken, en wil je graag ook sites maken met dynamische inhoud dan leer je in deze opleiding de basis voor het goed beheren van de gegevens waardoor een statische site meteen persoonlijker wordt voor de site bezoeker.

Heb je programmeer ambities of wil je jouw huidige kennis vervolledigen met een goede kennis over de noden en structuur van gegevensopslag en -distributie dan is deze cursus voor jou op maat gemaakt.

Duur & frequentie

1 module van 60 lestijden

Wat leer je in deze cursus?

In deze module leer je een databank opzetten om digitale informatie efficiënt te beheren en toegankelijk te maken via CRUD instructie (Create/Read/Update/Delete)

Voorkennis

Je kan starten met deze opleiding als je beschikt over een basiskennis computer (= inhoud van de basismodules pc-initiatie en pc-internet) en /of geslaagd bent voor de opleiding Webdesign 1

Aanbod

 DagInfoStartEindeLocatieUurPrijs
 WoSchrijf nu in09/09/2027/01/21GENT - Henleykaai18.10 - 21.0590
 • Praktische info

  Het cursusmateriaal bestaat uit online slides als leidraad tijdens de theoretische lessen en bijzonder veel oefeningen. Deze oefeningen worden zowel klassikaal als via persoonlijke opdrachten opgelost.

   

  Als tools wordt MySql en MySql Administrator voorgesteld. Deze zijn gratis te downloaden en te installeren op elk type pc.

 • Wat na deze cursus?

  Na het succesvol beëindigen van de module ‘databankbeheer’ heb je 2 opties:

   

   

  • Heb je reeds geavanceerde(!) programmeerervaring dan kan je meteen doorgaan naar  bij ‘Gegevensbeheer en -beveiliging’.