Zoek cursussen
Vul één of meerdere velden in

Duits – Bedrijfsgericht

Voor wie is deze cursus?

Voor wie een certificaat Duits richtgraad 2 heeft behaald (Threshold 4 of Threshold 3Bis) en geïnteresseerd is in bedrijfsgericht Duits.
Heb je de voorkennis maar geen certificaat van een CVO (= centrum voor volwassenenonderwijs) om dit te staven, dan leg je een niveautest af. Op basis van het resultaat oriënteren wij je naar het juiste niveau. Onze lesgevers zijn er om meer informatie te geven over de inhoud en aanpak van de cursus.

Wat leer ik in deze cursus?

In deze cursus leer je echt talig zelfstandig te zijn in de bedrijfswereld. Je gaat meteen aan de slag met thema’s als: ‘telefoneren’, ‘jezelf en je bedrijf voorstellen’, ‘deelnemen aan een vergadering’ en ‘e-mails schrijven’. Vervolgens komen er andere thema’s aan bod zoals ‘een presentatie geven’, ‘een klacht behandelen’, ‘een vergadering leiden’, ‘gesprekken voeren op een hoger niveau’, ‘een verslag schrijven’. De cursist kan opdrachten uitvoeren in functie van de eigen noden en interesses.

Meer weten?

Bekijk het volledige traject Duits.
In het schema kan je zien met welk niveau van het Europees referentiekader onze niveaus overeenkomen.

Aanbod

Deze cursus wordt momenteel niet ingericht. Registreer je nu al op onze wachtlijst en wij brengen je op de hoogte bij een nieuw startmoment