Zoek cursussen
Vul één of meerdere velden in

Engels – Niveau 9

Voor wie is deze cursus?

Voor wie Engels 8 succesvol heeft afgerond.
Heb je de voorkennis maar geen certificaat van een CVO (= centrum voor volwassenenonderwijs) om dit te staven, dan leg je een niveautest af. Op basis van het resultaat oriënteren wij je naar het juiste niveau. Onze lesgevers zijn er om meer informatie te geven over de inhoud en aanpak van de cursus.

 

Wat mag ik verwachten van deze cursus?

De cursus op niveau 9 is een gecombineerde cursus met 50% afstandsonderwijs. Concreet betekent dit dat je afwisselend een week les in Het Perspectief hebt en een week les thuis in afstandsonderwijs. Het absolute voordeel van deze formule is de flexibiliteit. Je hoeft je slechts 1x om de 14 dagen te verplaatsen naar ons centrum. In de week met afstandsonderwijs bepaal je zelf op welk moment je de materie verwerkt. Het is wel belangrijk dat je de opdrachten voor de afstandsles ook effectief uitvoert aangezien de contactles steeds verder bouwt op de afstandsles.

Meer weten?

Bekijk het volledige traject Engels.
In het schema kan je zien met welk niveau van het Europees referentiekader onze niveaus overeenkomen.

Aanbod

Deze cursus wordt momenteel niet ingericht. Registreer je nu al op onze wachtlijst en wij brengen je op de hoogte bij een nieuw startmoment

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen, interessante tips en weetjes uit Het Perspectief.
Neen bedankt
Je kan je op elk moment weer afmelden door te klikken op 'uitschrijven' onderaan elke nieuwsbrief.
Lees onze privacyverklaring
Mis niks. Meld je vandaag nog aan.
×
×