Zoek cursussen
Vul één of meerdere velden in

 

Geboeid door fantastische gezichten, creaties, kleuren, types die worden gecreëerd met facepaint? Bruis je van de creativiteit of wil je je creativiteit stimuleren?
Dan is deze opleiding ‘Face- en bodypainting’ zeker jouw ding. De opleiding biedt je alle perspectieven.

Verruim je skills als make-up artist met deze modules. Na het aanleren van de basis- en uitdiepingstechnieken, kan je je tijdens de lessen volledig uitleven en je fantasie de vrije loop laten. Verruim je technieken en maak kennis met tal van nieuwe producten.

Voor wie is deze cursus?

Kleuterjuffen -en meesters, beginnende make-up artiesten, ervaren make-up artiesten, grimeurs, visagistes, leken,… kortom iedereen die geboeid is door de mooie wereld waarin face-en bodypainting aan te pas komt.

Wat leer je in de cursus?

In de cursus ‘Face- en bodypainting’ start je met de module facepaint. Heb je dit succesvol beëindigd dan kan je door naar bodypaint.
In beide modules leer je hoe je een werkplan opstelt om decoratieve make-up op het gelaat/lichaam aan te brengen, steeds aangepast aan het medium (fotoshoot, optredens, reclame,…). Je leert hoe je face- en bodypaintingmotieven ontwerpt en uitvoert. Daarbij baseer je je op je kennis van cosmetische producten, studie van het gelaat, materialen, belichting en kleurenleer. Je verneemt ook hoe je omgaat met tijdsdruk, stress en wijzigende omstandigheden.

Eerder geboeid door kindergrime? Tijdens deze module leer je heel specifieke technieken en ontwerpen om de allerkleinsten gelukkig te maken. Verruim jouw aanbod als make-up artist op feestjes, evenementen, babyborrels,… door het volgen van deze cursus.

Voorkennis?

  • Facepaint : geen voorkennis vereist
  • Bodypaint: beschikken over het deelcertificaat van facepaint

Geboeid door grime en heb je zin in meer? Wordt dan All-round grimeur visagist.

Bekijk het opleidingsprogramma

Je behaalt het certificaat van ‘Allround Grimeur-Visagist’ door de modules van grime, visagie en hairstyling bij te volgen.

 

Ons aanbod:

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen, interessante tips en weetjes uit Het Perspectief.
Neen bedankt
Je kan je op elk moment weer afmelden door te klikken op 'uitschrijven' onderaan elke nieuwsbrief.
Lees onze privacyverklaring
Mis niks. Meld je vandaag nog aan.
×
×