Zoek cursussen
Vul één of meerdere velden in

Herensnit – Scheren & knippen van de baard

‘Make your dream reality.’

Voor wie is deze opleiding?

Ben jij een gedreven, nieuwgierig en creatief persoon? Is jouw droom herenkapper of barbier worden? Dan is deze opleiding echt iets voor jou! Eens geslaagd voor de module basissnitten basissnitten neem je de stap naar Barbier! De geleerde skills tijdens je opleiding kan je verder ontplooien door oefening in de praktijk.

Wat leer je in de opleiding?

Combinatiesnitten heren
Deze module biedt jou de technieken die van jou een goede kapper maken. Van wasritueel tot afwerking. Leer het opknippen met schaar en kam, leer een shade met tondeuse, nieuwe technieken en het oude getrouwe. Leer dit alles in een hechte groep op een school die streeft naar kwaliteit en waar het kappersvak voorop staat.

Scheren en knippen baard
De trend van deze tijd. Van hipster tot gladgeschoren mannen. Wil jij dat je klant van kapsel tot baard tiptop in orde is? Schrijf je dan in voor deze module. Leer baarden knippen en verzorgen, maak modieuze snorren of ga je liever voor een gladgeschoren man? Leer werken met schaar en tondeuse, leer de volledige klassieke scheertechniek tot onderhoud van baard en snor.
Ons team van ervaren kappers staat klaar om jouw droom waar te maken.

Voorkennis

Succesvol geslaagd zijn voor de module basissnitten.

Grote meerwaarde als je ook al beschikt over de deelcertificaten van tijdelijke omvormingen en haarverzorging

Praktische info

Modellen:
De praktijk word op een model uitgevoerd dat jij meebrengt.

Meer weten?

We werken graag een traject op maat voor je uit. Voordat je je inschrijft, leren we je dan ook graag kennen via een intakegesprek. Kom zeker eens langs op het secretariaat tijdens onze openingsuren. Of kom eens langs als model. Onze mensen staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

 

<<< Terug naar de hoofdpagina van kapper

Aanbod

Deze cursus wordt momenteel niet ingericht. Registreer je nu al op onze wachtlijst en wij brengen je op de hoogte bij een nieuw startmoment

 

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen, interessante tips en weetjes uit Het Perspectief.
Neen bedankt
Je kan je op elk moment weer afmelden door te klikken op 'uitschrijven' onderaan elke nieuwsbrief.
Lees onze privacyverklaring
Mis niks. Meld je vandaag nog aan.
×
×