Zoek cursussen
Vul één of meerdere velden in

Italiaans – Niveau 1

Welke type cursussen heb je op Italiaans niveau 1?

Italiaans niveau 1

In deze cursus wordt de grammatica en woordenschat stapsgewijs aangeleerd en op een heel praktische manier ingeoefend. Elke les start met een herhalingsfase zodat je de tijd krijgt om de materie grondig te verwerken.

Italiaans niveau 1 versneld

Je spreekt meerdere vreemde talen. Je bent hooggeschoold en hebt aanleg voor het leren van een taal. Dit betekent onder meer dat je vertrouwd bent met grammaticale begrippen. In deze cursus is het leerritme dubbel zo snel: op een half jaar werk je een volledig niveau af. Om dit ritme te kunnen aanhouden is het noodzakelijk dat je tijd hebt om bepaalde materie op jezelf te verwerken. Omdat er weinig of geen ruimte voor herhaling is, is het belangrijk dat je alle lessen kunt bijwonen.

Italiaans niveau 1 gecombineerd (40% afstandsleren)

Op niveau 1 en 2 heb je ook de mogelijkheid om een cursus met 40% afstandsleren te volgen. Concreet betekent dit dat je de ene week les hebt in ons centrum en de andere week thuis leert via afstandsonderwijs. In de eerste les krijg je de kalender met de data van de contactlessen en de afstandslessen. Wij organiseren een infosessie rond deze cursus tijdens onze infodagen op 4 en 5 september.

Screening

Vooraleer je je inschrijft, maak je een afspraak voor een screening. Op die manier willen wij elke cursist zo optimaal mogelijk oriënteren naar de juiste cursus.

Meer weten?

Bekijk het volledige traject Italiaans.
In het schema kan je zien met welk niveau van het Europees referentiekader onze niveaus overeenkomen.

Aanbod

Breng me op de hoogte bij een volgend startmoment - Inschrijven op de wachtlijst.

cat:
Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen, interessante tips en weetjes uit Het Perspectief.
Neen bedankt
Je kan je op elk moment weer afmelden door te klikken op 'uitschrijven' onderaan elke nieuwsbrief.
Lees onze privacyverklaring
Mis niks. Meld je vandaag nog aan.
×
×