Zoek cursussen
Vul één of meerdere velden in

! DE LERARENOPLEIDINGEN WORDEN HERVORMD VANAF SEPTEMBER 2019.

Vanaf dan zal een lerarenopleiding altijd aan een hogeschool of universiteit georganiseerd worden.

Wel bieden wij nog steeds het specialisatietraject SLO NT2 aan voor wie reeds een lerarendiploma op zak heeft. Klik hier voor meer info.

 

Heb je tegen september 2019 minstens 15 studiepunten behaald in de SLO, dan zal je de opleiding in een overgangsperiode (tot 2020) kunnen afwerken in de huidige structuur, weliswaar binnen hogeschool of universiteit.
Let op: deze 15 studiepunten moeten effectief verworven zijn binnen de SLO. M.a.w. vrijstellingen die werden toegekend tellen in deze 15 studiepunten niet mee. Het diploma van leraar blijft ook na september 2019 een geldig studiebewijs om een onderwijsopdracht op te nemen.

 

Specialisatietraject SLO NT2:

Door het decreet op de vernieuwde lerarenopleiding zal Het Perspectief PCVO geen SLO en dus ook geen specialisatie NT2 meer aanbieden vanaf volgend semester (september 2019). Onze lerarenopleiding wordt ingekanteld in de Ugent en de Arteveldehogeschool. Voor wie interesse heeft in professionalisering op het gebied van NT2-didactiek zijn er verschillende mogelijkheden:

 

 

Wat was je motivatie om in het onderwijs te gaan? Waarom koos je voor PCVO Het Perspectief? Wat nam je uit onze opleiding mee dat je nog dagelijks gebruikt? Wat is de grootste uitdaging binnen de job als leerkracht?

Studieduurverkorting via vrijstellingen

Infosessies Content and Language Integrated Learning (CLIL)

specialisatietraject SLO NT2

SLO lesroosters

 

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen, interessante tips en weetjes uit Het Perspectief.
Neen bedankt
Je kan je op elk moment weer afmelden door te klikken op 'uitschrijven' onderaan elke nieuwsbrief.
Lees onze privacyverklaring
Mis niks. Meld je vandaag nog aan.
×
×