Zoek cursussen
Vul één of meerdere velden in

Opleidingscheques

Het Perspectief is een erkende opleidingsverstrekker en mag opleidingscheques aanvaarden voor beroepsopleidingen die erkend zijn binnen het stelsel van Vlaams opleidingsverlof.  Je hoeft echter geen Vlaams opleidingsverlof aan te vragen om gebruik te mogen maken van opleidingscheques.

Ben je een werknemer of interimkracht, woon je in Vlaanderen of in het Brussels gewest, en voldoe je aan de vereisten opgelegd door het ministerie van Onderwijs dan kan je gebruik maken van de opleidingscheques van de Vlaamse overheid. Hiermee bespaar je 50% op je inschrijvingsgeld.

Bestellen van opleidingscheques doe je via de servicelijn van de VDAB: tel. 0800 30 700.

Alle informatie kan je nalezen op de website van de Vlaamse overheid.

Wanneer je bij de inschrijving nog geen cheques hebt, dan vragen wij dat je het inschrijvingsgeld eerst zelf betaalt. Wanneer je dan later de opleidingscheques naar het secretariaat brengt, storten wij je geld terug.

Hou er rekening mee dat op een opleidingscheque niet teruggegeven kan én mag worden. De secretariaatsmedewerkers mogen en zullen nooit meer cheques aanvaarden dan de prijs van de cursus. Controleer dus zeer goed de effectieve kostprijs van de cursus en bestel nooit meer.

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen, interessante tips en weetjes uit Het Perspectief.
Neen bedankt
Je kan je op elk moment weer afmelden door te klikken op 'uitschrijven' onderaan elke nieuwsbrief.
Lees onze privacyverklaring
Mis niks. Meld je vandaag nog aan.
×
×