Informatica ** 14++http://api.perspectief.gent/index.php?schooljaar=2018-2019&zichtbaar=1&semester=1&departement=Informatica&content=775700&gebruikersnaam=api_perspect&wachtwoord=oX5_34ed_BxR_o89_iU71++
Afstandsleren Photoshop traject versneld

Zoek cursussen
Vul één of meerdere velden in

Afstandsleren Photoshop traject versneld

Photoshop intensief in snel tempo via thuisstudie

Voor wie is dit traject?

Het traject is bestemd voor wie praktijkgericht en efficiënt beeldmateriaal wil leren bewerken met Adobe Photoshop. Je krijgt de kans om te starten als absolute beginner en te eindigen als volwaardige professional in beeldbewerking.

Afstandsleren

Het gehele traject wordt aangeboden in afstandsonderwijs en biedt de mogelijkheid om de cursussen via digitale lessen met instructievideo’s te volgen binnen een vooraf bepaalde periode en dit op een zelfgekozen ritme, tijdstip en plaats. Aan de hand van een reeks opdrachten word je door de leerkracht opgevolgd en persoonlijk begeleid.

Wat leer je in dit traject?

Photoshop 1
Na het volgen van deze cursus beschik je over de kennis en vaardigheden om vlot en zelfstandig de basisfunctionaliteit van Photoshop toe te passen en ben je vertrouwd met de fundamentele technieken en gereedschappen.

Photoshop 2
Na het volgen van deze cursus beschik je over de kennis en vaardigheden om vlot en zelfstandig de gevorderde functionaliteit van Photoshop toe te passen en technieken in te zetten om sneller en efficiënter tot een beter resultaat te komen.

Photoshop 3
Na het volgen van deze cursus beschik je over de kennis en vaardigheden om vlot en zelfstandig de expert functionaliteit van Photoshop toe te passen zoals onder meer Adobe Camera Raw, het gebruik van een consistent kleurbeheer, geavanceerde filters en automatisering.

Voorkennis

Vertrouwd zijn met het basisgebruik van de computer en het internet.

Opgelet

Dit traject wordt voor 95% in afstandsonderwijs gegeven en komt daardoor niet in aanmerking voor betaald educatief verlof (BEV).

Evaluatie

Iedere cursus wordt afgesloten met het indienen van een eindwerk. De laatste les van de betrokken cursus kom je naar school om dit eindwerk voor te stellen en te laten evalueren.

Interesse in andere cursussen met afstandsonderwijs?

Raadpleeg het overzicht ICT combi- & afstandsleren.

Aanbod

Breng me op de hoogte bij een volgend startmoment.

cat:
Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen, interessante tips en weetjes uit Het Perspectief.
Neen bedankt
Je kan je op elk moment weer afmelden door te klikken op 'uitschrijven' onderaan elke nieuwsbrief.
Lees onze privacyverklaring
Mis niks. Meld je vandaag nog aan.
×
×