Zoek cursussen
Vul één of meerdere velden in

Schoonheidsspecialist

Wil je aan de slag in een wellnesscentrum? Of wil je zelf een schoonheidsinstituut uitbouwen? Dan helpt deze opleiding jouw droom waarmaken. Na een opleiding van 6 semesters (= 3 jaar) kan je het certificaat van schoonheidsspecialist(e) behalen. Heb je enkel interesse voor één of enkele van de modules dan kan dit ook.

Voor wie is deze opleiding?

Voor iedereen die oog en gevoel heeft voor esthetiek en er professioneel mee aan de slag wil.

Wat leer je in de opleiding?

Tijdens de opleiding schoonheidsspecialist komen de onderdelen voet-, hand-, gelaats– en lichaamsverzorging aan bod. Deze onderdelen kan je los van elkaar kan volgen. Slaag je voor alle modules, dan behaal je het certificaat van schoonheidsspecialist.

Het is dus mogelijk om één of enkele modules te volgen die jou interesseren. Je ontvangt dan een deelcertificaat per gevolgde module.

Voorkennis?

Voor deze opleiding heb je geen specifieke voorkennis nodig.

Bespaar op jouw inschrijvingsgeld

Deze opleiding komt in aanmerking voor het Vlaams opleidingsverlof en voor opleidingscheques. Klik hier voor de voorwaarden voor het Vlaams opleidingsverlof of voor Opleidingscheques.
Deze opleiding komt ook in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

Inschrijven

We werken graag een traject op maat voor je uit. Voordat je je inschrijft, leren we je dan ook graag kennen via een intakegesprek. Kom zeker eens langs op het secretariaat tijdens onze openingsuren.

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen, interessante tips en weetjes uit Het Perspectief.
Neen bedankt
Je kan je op elk moment weer afmelden door te klikken op 'uitschrijven' onderaan elke nieuwsbrief.
Lees onze privacyverklaring
Mis niks. Meld je vandaag nog aan.
×
×