Zoek cursussen
Vul één of meerdere velden in

Suikerontharing

Is waxen niet compleet jouw ding? Geen zin in huidirritaties of verbrande klanten omdat die harsketel net iets te heet stond? Stop met knoeien en leer zelfs de meest gevoelige huiden ontharen.

Zoek je een wateroplosbare hars, vrij van parabenen en chemische toevoegingen? Geen vlekken meer op kledij en handdoeken, geen schadelijke reinigingsmiddelen meer nodig? Elke dag een propere harsverwarmer? Dat kan.

De vraag naar minder pijnlijke ontharingen blijft stijgen dus aarzel niet langer en investeer in jezelf. Klanten hun haren groeien trager terug, men heeft minder ontstekingen en véél fijnere haren.

Volg de masterclass suikerontharing en leer in een mum van tijd elk plekje suikeren.

Voor wie is deze cursus?

De masterclass suikerontharing is er voor jou, de drukbezette (zelfstandige) schoonheidsspecialiste die zich wil onderscheiden van al die anderen. Deze cursus kan tellen als module-onderdeel om een volwaardig schoonheidssspecialist (e) met erkend diploma te worden. Maar kan ook helemaal los gevolgd worden.

Voorkennis

Bij suikeren leer je op een andere manier epileren dus precisie en zelfreflectie is nodig in deze verkorte module. Voorkennis over ontharingstechneieken is niet vereist maar is wel een meerwaarde.

Wat leer je in deze cursus

In 8 intensieve lessen leer je de betere epilatie in een rendabel tempo!

In deze hands-on praktijk facial module zal je zowel ervaren wat het is om goed gesuikerd te worden en moet je zelf ook regelmatig modellen behandelen. Dit garandeert jou een betere kennis & vaardigheid qua timing & inzicht.

Tijdens de basislessen demonstreert de lesgever specifieke technieken voor het suikeren van:

 • Onderbeen +knie (incl. tenen)
 • Onderbeen en bovenbeen
 • Armen
 • Borst/rug bij mannen
 • Oksels, bovenlip en wenkbrauwen en kin
 • Bikini liesplooi en bikini full wax

Deze technieken komen in het mate van het mogelijke allemaal aan bod in de hands-on module. Tijdens de eerste lessen werken we op elkaar in team en naderhand wordt er met modellen gewerkt.

 

Aanbod

CursusDagInfoStartEindeLocatieUurPrijs
SuikerontharingSchrijf nu in19/11/2028/01/21GENT - Godshuizenlaan18.30 - 22.0060

 • Infosessie

  Neem deel aan een infosessie

 • Praktische info

  Lesgeefster en aanpak

  De lesgeefster is een zelfstandige onderneemster met 15 jaar ervaring in de sector. Voorkomen, techniek & timing zijn cruciaal voor haar. Je leert de beste technieken en kan hiermee direct aan de slag in de branche… het eindresultaat moet iets zijn waarvoor je klant met plezier betaalt.

  Evaluatie & feedback gebeurt steeds mondeling &deels schriftelijk  via de klantenfiches tijdens je modellenwerk. Er heerst een open communicatie tijdens elke les.

  Dagelijks werk punten 50% + examen (eindbeoordeling) met jurylid 50% waarbij het examenmodel ook de kans krijgt je een score te geven.

  Benodigdheden/aankoop studentenpakket:
  Alle producten worden voorzien in het leslokaal. Heb je een huidallergie? Voorzie een allergenenopsomming zodat de lesgeefster het aanbod kan controleren!
  Pincet (schuin scherp), watten & tissues & 2 witte gewone handdoeken & 2 witte grote
  Badhanddoeken, chirurgische handschoenen, 2gastendoekjes en kleine waterkom(plastiek)

  Modellen:
  Zelf model liggen & verzorgingen uitvoeren minimum 4x
  Modelwerk voor: epilatie ob&knie / bovenbenen / oksels / armen / borst / rug / gelaat / bikini smal / bikini full wax / …

  Extra’s:

  • Vajazzle-techniek
  • Demo boykini(*klassikaal overleg) / boyzilian.
  • Er wordt gewerkt met www.royxpro.be een trendy suikermerk dat ijzersterk staat qua marketing. Verkies je jouw eigen suiker mee te brengen is dit ook mogelijk, maar dan wel zonder enige restitutie. De lesgeefster zal met plezier zich verdiepen in jouw merk en je meer wegwijs maken.

  Na het succesvol slagen voor deze opleiding(+80%) wordt je als zelfstandige opgenomen in een netwerk van suikerspecialisten via sociale media en kan je dagdagelijks terugvallen op support en feedback van concullega’s.

   

 • Wat na deze cursus?

  Na deze module kan je andere onderdelen van de beauty opleiding volgen.