Zoek cursussen
Vul één of meerdere velden in

Werkzaamheden

maandag 25 september 7 uur tot dinsdag 3 oktober 17 uur:

Het is verboden te parkeren en stil te staan in volgende straten en pleinen of gedeeltes ervan: Gebroeders van de Woestyneplein (plein) – Gebroeders Van de Woestyneplein (huisn° 1-huisn° 15), Zuidmoerstraat (huisn° 104-huisn° 106).

maandag 25 september 13 uur tot dinsdag 3 oktober 17 uur:

Dullaert open: De toegang van volgende straten en pleinen of gedeeltes ervan is verboden voor alle motorvoertuigen: Gebroeders van de Woestyneplein (plein) en Gebroeders van de Woestyneplein (huisn° 1-huisn° 12).

Dullaert afgesloten 29 september tem 1 oktober tussen bepaalde tijdstippen:

Volgende maatregelen zijn van toepassing op:
• vrijdag 29 september van 17.30 uur tot 24 uur
• zaterdag 30 september van 14.00 uur tot 24.00 uur
• zondag 1 oktober van 17.30 uur tot 24.00 uur.

Dullaert afgesloten: De toegang is verboden voor alle motorvoertuigen op het Gebroeders van de Woestyneplein (huisn° 12A-huisn° 15). De toegang tot volgende straten en pleinen of gedeeltes ervan is verboden voor alle motorvoertuigen, “uitgezonderd plaatselijk verkeer”: Zuidmoerstraat, tussen de Euerardstraat en het Gebroeders van de Woestyneplein, Dullaert. Er wordt een omleiding georganiseerd voor het plaatselijk verkeer vanaf het kruispunt Zuidmoerstraat/Euerardstraat – Euerardstraat – Hendrik Consciencestraat – Dullaert en omgekeerd.

Werken woning Zilverstraat

Wegens werken aan een woning wordt de Zilverstraat op volgende dagen afgesloten:
• maandag 11 september
• zaterdag 16 september
• maandag 2 oktober
• vrijdag 6 oktober

Rioleringswerken Vrombautstraat

Van maandag 11 september tot en met zondag 24 december wordt wegens rioleringswerken de Vrombautstraat, tussen de rotonde en de Roze, afgesloten in 2 fasen:
• Fase 1 is het deel van de Vrombautstraat vanaf de Roze tot de Colruyt.
• Fase 2 is het deel van de Vrombautstraat vanaf Peperstraat tot de Colruyt

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving wordt de rijrichting in de Roze niet omgedraaid omwille van veiligheid en bereikbaarheid. Er wordt een omleiding voorzien via de Peperstraat-Bus-Kruiskenstraat-Vrombautstraat. Hierdoor wordt éénrichtingsverkeer ingevoerd in Kruiskenstraat in de richting van Bus–Vrombautstraat.

Aangepaste buslijnen